Під час позачергового засідання КМУ 13 жовтня 2020 року було призначено на посаду Голови Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Бізнес-спільнота підготувала ТОП основних завдань для новоспеченого керівника:
- Підтримка українських експортерів на міжнародному ринку;
- Забезпечення формування та діяльності професійної команди Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.
- Забезпечення діджиталізації інформації та державних послуг.
- Дотримання термінів видачі висновків санітарно-епідеміологічної експертизи.
- Розробка методичних рекомендацій щодо правильності трактування нехарчових продуктів.
- Попередження та запобігання фальсифікації продукції.
- Вступ в міжнародну організацію PIC/S (Системи співробітництва фармацевтичних інспекцій).
- Оновлення інструкцій профілактики та лікування хвороб тварин відповідно до європейських стандартів.