Blog list centered

PRORESTO’23: Ресторанний форум про те, як вибудувати бізнес під час кризи

15 жовтня в Києві пройшла яскрава подія – ресторанний форум PRORESTO’23, який організатори хочуть зробити щорічним.  Масштабний захід зібрав професіоналів ресторанного бізнесу зі всієї України: рестораторів, шеф-кухарів, барменів, сомельє, пекарів, дослідників національної кухні та багатьох інших. Обмін знаннями, досвідом, та взаємопідтримка об’єднала понад 500 гостей форуму, нестримна енергія та дружня атмосфера панували в Pochayna Event Hall. Захід готували три місяці. Співорганізатор Богдан Швець розповідає,

«УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО 2.0» Форум інновацій та можливостей 21.10.2023/11:00-22:00/Львів/Emily Event Hall

Соціальний проект (зібрані кошти будуть передані організації Unbroken на протезування воїнів) «УКРАЇНА  МАЙБУТНЬОГО 2.0» Форум інновацій та можливостей 21.10.2023/11:00-22:00/Львів/Emily Event Hall Попри  війну, Україна продовжує невпинно розвиватися. Форум “Україна Майбутнього 2.0” покликаний показати, що наша держава- сильна країна, яка має значний потенціал для швидкого економічного зростання. В Україні є чимало успішних новітніх бізнесів, реалізованих інноваційних ідей, про які варто розказати широкому загалу. Адже, нові бізнеси

Найочікуваніша подія року для професіоналів ресторанного бізнесу України PRORESTO’23

Ресторанний форум PRORESTO’23 — платформа, що об’єднує професіоналів ресторанного бізнесу України, від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж. 15 жовтня в Києві вони обмінюватимуться знаннями, досвідом, генеруватимуть нові ідеї, а також мотивуватимуть та надихатимуть один одного. Спікери головної сцени та теми: Спартак Велішаєв – співвласник Міністерства Шаурми та Міністерства Чебуреків «Міністерство Шаурми — історія мільярдного бізнесу, але це не точно» Олександр Мусатов